Cartofi cu ciuperci, smantana si cascaval Delaco la cuptor

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2015 | 4421 vizualizari

 

Un pranz rapid si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 4-5 lg ulei
  • 300g ciuperci champignon
  • 50 g sunca presata
  • 1 ardei kapia
  • 200 g smantana
  • sare, piper, boia
  • patrunjel verde
  • 150g cascaval Delaco De Familie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ciuperci, smantana si cascaval Delaco la cuptor:

Se curata cartofii, se taie cubulete mici si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt aproape facuti, se scurg si se lasa deoparte.


Ciupercile se spala si se taie felii. Se pun la calit in uleiul incins, se presara putina sare si se lasa pana se inmoaie. Se adauga sunca taiata fasiute si ardeiul taiat bastonase micute. Se calesc toate cca 5 minute, apoi se dau deoparte.


Smantana se amesteca cu sarea, piperul si boiaua, se adauga patrunjelul verde tocat marunt, se omogenizeaza apoi se toarna amestecul de ciuperci si sunca, iar la final cartofii. Se amesteca cu grija, mai mult prin rasturnare apoi se transfera totul intr-o tava tapetata cu unt. Se da la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra, se scoate tava din cuptor si se acopera cu un rand de cascaval dat pe razatoarea mica. Se da din nou la cuptor si se lasa pana prinde o culoare frumoasa deasupra.


Se serveste ca atare sau ca garnitura alaturi de o friptura!


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Se poate adauga mai multa smantana daca preferati sa fie mai cremosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ciuperci, smantana si cascaval Delaco la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

miki_a 1

17.09.2015, 11:17

As manaca acum!!!! Ce bine arata!!!!

mirela0911 1

17.09.2015, 18:05

Va multumesc!

-Licurici- 1

17.09.2015, 18:23

Foarte buuunnn!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cascaval