Cartofi cu crusta crocanta si miez cremos

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2015 | 579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi fierti
  • ulei pentru prajit
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu crusta crocanta si miez cremos:

Cartofi trebuie sa fie fierti doar cat sa intre furculita in ei, nu prea tare ca se vor farama. Se scurg bine de lichid si se prajesc.

Se incinge uleiul si se prajesc pana devin aurii.

Se servesc ca atare sau ca o garnitura la friptura sau cu branza.

Pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi cu crusta crocanta si miez cremos-0
Cartofi cu crusta crocanta si miez cremos-1
Cartofi cu crusta crocanta si miez cremos-2
Cartofi cu crusta crocanta si miez cremos-3

COMENTARII (5)

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

18.10.2015, 15:43

buni, buni!

Adele

Adele 1

18.10.2015, 16:26

Bya Ralu

Bya Ralu 1

18.10.2015, 17:23

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!