Cartofi cu mozzarella la cuptor

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2014 | 44314 vizualizari

 

Desi eu nu mananc branzeturi deloc, din cand in cand mai am cate un exces de a face celor din jur ceva cu produse din categoria aceasta. Nu pot decat sa ii cred pe cuvant cand imi zic ca mancarea a iesit buna, pentru ca evident eu nu gust :).

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 4 masline
  • 4 felii sunca
  • 100 ml smantana
  • 1 ou
  • 1 bila mozzarella (125 gr)
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu mozzarella la cuptor:

Cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, ii fierbem in apa cu putina sare. 

Nu trebuie sa fie fierti foarte tare pentru a nu se zdrobi, cand intra furculita in ei sunt ok.

Scurgem cartofii de apa si ii punem intr-o tava mica de ceramica sau orice alt vas rezistent la caldura.

Taiem maslinele si sunca bucatele mici si le punem peste cartofi.

Taiem si cateva bucatele din mozzarella si le presaram peste cartofi.

Saram si piperam.

Smantana o amestecam cu oul si o turnam peste cartofi.

Punem deasupra felii de mozzarella si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 20-25 de minute.

Scoatem din cuptor si servim mancarea calda. 

TIPS-URI

1

Daca doriti sa fie o mancare mai usoara, folositi smantana si mozzarella cu continut scazut de grasime

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu mozzarella la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon