Cartofi floare

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2011 | 2047 vizualizari

 

by Ruxy................Cartofi la cuptor tare tare buni, ii recomand ca garnitura sau chiar ca si fel principal vegetarian, eu i-am servit cu chiftelute de ciuperci si branza cu ardei copti....o combinatie foarte potrivita...

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi medii
  • 70 ml ulei masline
  • ierburi de provence
  • sare dupa gust
  • 200 gr branza feta
  • 50 gr parmezan ras
  • 8 linguri pline de smantana
  • 3 oua 
  • piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi floare:

Alegeti cartofi frumosi, sanatosi, de dimensiunea unui mar pe care ii curatati si-i spalati bine.


Ii veti taia cu forma pentru feliat mere.


Intr-o tava de jena puneti uleiul si apoi asezati cartofii cu grija sa isi pastreze forma de floare.


Stropiti-i cu ulei si presarati ierburile de provence.


Dati la cuptor la 200 grade pentru 30 de minute.


Intre timp bateti ouale si amestecati-le cu smantana, sarea si piperul.


Dupa 30 de minute veti scoate cartofii si-i veti presara cu branza apoi veti pune amestecul de smantana deasupra.


Radeti parmezan si mai dati la cuptor pentru inca 20 de minute.


Ii veti scoate cu grija de pe tava si-i veti servi cu mare pofta...mmmm...miros grozav!!!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi floare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

mihaelar63 1

02.05.2011, 23:44

Reteta corespunde ,, by Ruxy ''
-apetisant ,delicios , ingenios

RuxyRux 1

03.05.2011, 16:08

Vai Mihaela cat esti de scumpa

adry88 1

20.05.2011, 17:11

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Piftele de cartofi si telemea