Cartofi frantuzesti

de kamy in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2011 | 1869 vizualizari

 

Din astia nu mai am ca i-am facut dupa Pasti din ouale vopsite ramase.

 

INGREDIENTE

  • 7cartofi potriviti
  • 7 oua fierte
  • 4 oua
  • cascaval
  • smantana
  • unt
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii spalati bine se fierb cu coaja in apa cu sare pana intra furculita (nu foarte usor)in ei.


Se pun la fiert si ouale,10-15 min din momentul in care fierbe apa.


Se unge o cratita bine cu unt(se poate tapeta peste cu pesmet)si se aseaza primul strat de cartofi(curatati de coaja) taiati rondele mai groase,peste se pun ouale taiate la fel,se rade cascaval din belsug,se pune cu lg.din loc in loc unt,se presara piper,se mai pune un strat de cartofi,se rade cascaval si peste se pun 4 oua batute bine cu putina sare si piper si vreo 3-4 ling.de smantana.


Se da la cuptor pana se incheaga oul de deasupra.


Se servesc calzi sau reci cu smantana deasupra.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

kamy 1

12.05.2011, 15:52

cati...trebuie facut ceva cu ele

adry88 1

03.06.2011, 15:06

o bunatate

kamy 1

05.06.2011, 21:45

eduard....multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in paturi cu branza si smantana