Cartofi frantuzesti

de ralu_ca in Porc, 20 Oct 2013 | 43790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cartofi potriviti
  • 10 oua ( 5 fierte si 5 crude )
  • 10 felii kaizer
  • 200 g branza rasa
  • unt
  • 2 linguri pesmet
  • 5 linguri smantana
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Am fiert cartofii in coaja. apoi i-am lasat sa se raceasca si i-am curatat de coaja. Ouale le-am fiert, branza se da prin razatoare, kaizerul l-am taiat cubulete, precum si ouale dupa ce le-am fiert. Am uns o tava cu unt si am presarat cu pesmet. Cartofii i-am taiat rondele asezandu-i unul langa celalalt pe fundul tavii, am adaugat ouale taiate, kaizerul taiat si jumatate din cantitatea de branza, am pus sare si piper, apoi alt strat de rondele de cartofi si jumatatea cealalta de branza rasa. Am pus sare si piper. Separat am batut ouale si am amestecat cu smantana, sare si piper si am turnat peste cartofi. Am introdus la cuptor la foc potrivit pana s-a rumenit.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se servesc foarte bine cu smantana pe deasupra si, bineinteles, muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

anca_rm 1

21.10.2013, 09:49

ce buni sunt , ma gandesc si eu de ceva vreme sa fac

_Alina_ 1

21.10.2013, 11:57

Anett 1

21.10.2013, 13:27

bun bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu sos de mustar