Cartofi gratinati cu kaiser

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2015 | 1863 vizualizari

 

Mie imi plac cartofii gratinati tare mult,am preparat si alte versiuni,astazi am ales versiunea combinatie:cartofi,ceapa,parmezan,mozzarella si kaiser.

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi albi de marime medie
  • 1 ceapa alba
  • 80 gr. parmezan
  • 100 gr. mozzarella
  • 250 ml smantana
  • 100 gr. kaiser
  • sare
  • piper mozaic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu kaiser:

Cartofii se curata de coaja,se spala si se scurg bine de apa.Se taie in felii subtiri si se pun intr-o forma termorezistenta.


Cuptorul se preincalzeste la 200° C.


Ceapa se curata si se taie in fasii subtiri.


Apoi se pune peste cartofi.


Se presara parmezanul ras peste cartofi si ceapa.


Se taie mozarella in felii si se aseaza uniform peste cartofi.


Apoi se pune putina sare si piperul mozaic.


Se taie felii de kaiser si se pun deasupra.


Smantana daca este prea groasa se subtiaza cu putin lapte.


Apoi se toarna in forma rezistenta peste compozitie.


Se adauga la cuptor,pe sina mijlocie,la 200 ° C pentru circa 40 de minute.


Se servesc calzi.


 

TIPS-URI

1

Se pot servi pe post de garnitura langa preparate de carne

2

Se poate prepara si o salata.

3

De preferat sunt cartofii albi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu kaiser" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Cris2711 1

25.02.2015, 00:06

Menucule sa faci ca sunt tare buni

Ksenya 1

21.04.2015, 09:29

n-am vazut eu bunatatea asta pana acu...

Cris2711 1

23.04.2015, 00:18

Ksenya esti o scumpa,dar tu sti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (Cartofi gratinati)