Cartofi gratinati cu masline si ardei kapia

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 16 Dec 2013 | 6106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5kg cartofi
  • 2 ardei kapia
  • 100 gr. masline negre feliate
  • 50 gr margarina (pentru uns tava)
  • 150 gr branza telemea (de oaie am folosit eu)
  • 200 gr. cascaval ras
  • seminte de in
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu masline si ardei kapia:

Ungem tava inalata de la cuptor cu margarina.

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja.

Ardeii kapia se spala si se taie rondele.

Se aseaza cateva rondele de ardei in tava unsa cu margarina.

Dupa ce au fiert cartofii, ii curatam de coaja si ii zdrobim cu mana, apoi ii "aruncam" in tava peste ardei in start uniform.

Presaram branza telemea, de asemenea zdrobita cu mana, asezam din nou rondele de ardei, masline negre feliate,apoi cascavalul ras, peste care presaram busuioc uscat si seminte de in.

Dam tava la cuptor pentru 25-30min  la temperatura ridicata (250 grade).

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se pot servi ca atare sau alaturi de niste deliciosi carnaciori picanti ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu masline si ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

adry88 1

17.12.2013, 13:33

foarte gustosi

diaconta 1

17.12.2013, 15:00

Am ajuns si eu la masa,sigur nu mai e mancare )))
tare apetisant arata

Lau 1

17.12.2013, 15:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu ou, lapte si branza la cuptor