Cartofi gratinati cu piept de pui

de Miha in Pui, 25 Ian 2010 | 17088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 1/2 piept de pui
  • 100 g cascaval
  • 50 g unt
  • boia de ardei
  • ghimbir
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu piept de pui:

Cartofii se curata si se taie felii potrivit de groase.


Pieptul de pui taiat cubulete se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei si ghimbir.


Intru-un vas termorezistent uns cu unt punem un strat de felii de cartof, saram si piperam dupa gust. Acoperim cu pieptul de pui, untul taiat cubulete si inca un strat de felii de cartof.


Presaram cu cascavalul ras si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Miha 1

25.01.2010, 19:15

Am facut intr-o tava mica si au iesit fix 4 portii. N-am disparut, doar m-am retras la caldura.

Rocsi 1

25.01.2010, 20:11

imi place mult ce ai facut

Oana 1

25.01.2010, 20:38

Miha, numai bunatati ai facut Usor si rapid!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec marmorat
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt