Cartofi in sos de smantana

de Andreea Caroline in Mancaruri cu carne, 13 Aug 2017 | 485 vizualizari

 

O cina rapida si gustoasa !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 160 gr pancetta
  • 550 gr ciuperci
  • 300 gr smantana
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in sos de smantana:

Pentru aceasta reteta, am ales cartofii noi.


Cartofii ii spalam bine ( fara sa ii curatam de coaja) si ii taiem pe lung in patru ( depinde de marimea cartofilor).


Ciupercile le curatam, le spalam si le taiem la fel in doua sau patru ( depinde de marimea lor ), iar piciorusele le taiem rondele.


Pancetta o taiem bastonase subtiri.


Punem ulei intr-o tigaie si prajim cartofii pana se rumenesc frumos. Presaram sare si ii scoatem pe o farfurie.


Separat, intr-o alta tigaie, punem la calit pancetta amestecand cu o spatula de lemn. Cand pancetta este aproape prajita, punem ciupercile si lasam pana ce pancetta devine crocanta, iar ciupercile sunt frumos aurite.


Adaugam in tigaie cartofii prajiti si amestecam usor. Presaram sare si piper dupa gust.


La final, adaugam smantana si amestecam bine totul. Mai lasam cateva minute, la foc mic.


Servim imediat !


POFTA BUNA !




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Andreea Caroline 1

14.08.2017, 22:47

Oana

CofetariiBucatari 1

29.08.2017, 11:07

Andreea Caroline 1

29.08.2017, 16:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc la cuptor