Cartofi in straturi cu carne si branza feta

de AnyCostescu in Porc, 5 Aug 2014 | 1349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardel gras
  • 1 tija telina
  • 100 g bulion de rosii
  • 1 pahar vin alb
  • usturoi
  • ulei
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • 250 g branza feta
  • unt pentru uns vasul
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in straturi cu carne si branza feta:

Cartofii se fierb in coaja si se lasa la racit.


Legumele le curatam de coaja sau seminte si le taiem cubulete.Le calim pentru circa 5 mnute, dupa care adaugam carnea tocata si vinul.


Dupa ce carnea isi schimba culoarea iar vinul e evaporat aproape complet , punem bulionul, usturoi pisat, piper si sare dupa gust si mai lasam la foc mic vreo 10 minute. Nu uitati sa amestecati din cand in cand:)


la sfarsit adaugam patrunjel tocat.


Curatam cartofii de coaja si ii taiem feliute.


Ungem un vas yena cu unt si punem un rand de cartofi, un rand de feta,un rand de carne, si continuam la fel cu urmatorul rand, astfel incat ultimul rand sa fie de branza feta.


Introducem vasul in cuptorul incins pentru circa 30 minute.


Noi am servit cu muraturi , dar merge foarte bine si cu sosuri sau salate :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in straturi cu carne si branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Panacris 1

13.08.2014, 16:18

AnyCostescu 1

15.08.2014, 19:43

va astept cu drag

Magdalena92 1

12.09.2014, 11:28

Merge si cu paste in loc de cartofi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava