Cartofi la cuptor cu mujdei de praz

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2014 | 1443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 30 gr. seminte de susan
  • 1 varf de cutit turmeric
  • sare si piper dupa gust
  • fulgi chili dupa gust
  • marar deshidratat
  • 2 fire tinere de praz
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu mujdei de praz:

Curatam, spalam si taiem cartofii rondele.


Asezam cartofii intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Presaram sare, fulgi de chili si piper dupa gust.


Batem oul cu putina sare, cu praful de turmeric, adaugam in fir subtire uleiul, obtinem un fel de maioneza mai lichida.


Adaugam semintele de susan si mararul, apoi turnam amestecul peste cartofi si amestecam foarte bine sa se imbrace toti cartofii in amestec de ou.


Dam tava la cuptor la temperatura de 180 grade pana devin cartofii aurii.


Intre timp spalam prazul, il taiem bucatele si il pisam in mojar cu putina sare. La final mai adaugam 5-6 linguri de apa rece.


Servim cartofii fierbinti cu mujdei de praz.


Sunt absolut deliciosi...


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu mujdei de praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

botcrina 1

09.06.2014, 14:19

MOKUSKA 1

09.06.2014, 19:46

JulyCris 1

10.06.2014, 15:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu kaizer la cuptor