Cartofi la cuptor cu somon

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2011 | 3828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12-13 cartofi
  • 250 gr de somon afumat
  • branza feta
  • sare
  • piper
  • 100 gr smantana
  • 1 ou
  • patrunjel uscat
  • ceapa verde subtirica(ciboulette)
  • masline ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu somon:

Cartofii se curata, se spala si se scobesc cu aparatul special, apoi se introduce in fiecare la fundul cartofului cate o bucatica din ce am scobit (ca un capacel ca sa nu iasa compozitia,apoi luam cate o bucatica din somon si o tavalim prin ceapa ciboulette apoi introducem somonul in cartof. Umplem cu branza feta si o maslina.


Ii punem in picioare intr-un vas si presaram cu patrunjel uscat, sare si piper si putina apa ca sa fiarba, punem folie de aluminiu peste vas si dam la cuptor. Dupa ce s-au fiert cartofii punem peste ei o compozitie facuta din smantana, sare, ou, piper si deasupra mai punem putin ciboulette, dam iarasi la cuptor sa se rumeneasca. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ligia Bxl 1

06.01.2011, 19:46

cris,ionix multumesc ptr aprecieri

tanyapatap 1

08.01.2011, 09:47

Ligia Bxl 1

09.01.2011, 20:27

tania

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
CARTOFI EVANTAI