Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii fierbem intregi in apa rece cu sare pentru 20 minute .Cand cartofii s-au fiert , ii scurgem bine de apa , ii lasam putin sa se raceasca si apoi ii feliem in felii potrivit de grosime.
Ceapa curatata,spalata, o tocam marunt si o calim in putin ulei .
Pancetta taiata bastonase o calim , la fel ca ceapa,in putin ulei .O scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.
Punem intr-o tigaie ulei si lasam sa se incinga. Cand uleiul s-a incins, punem felii de cartofi, pe rand ,sa nu se lipeasca intre ele.Cand s-au rumenit pe o parte se intorc pe cealalta parte.Se procedeaza astfel cu restul de cartofi.
Cand s-au prajit ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.
Servim cartofii calzi presarati cu ceapa si pancetta.
Pofta buna !
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult