Cartofi noi cu Kaizer La Cuptor

de Valyvalentyna in Porc, 8 Iun 2014 | 1395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 500 gr kaizer,
  • 4 linguri smantana,
  • piper,
  • sare,
  • 4-5 catei de usturoi {usturoi granulat},
  • citeva fire marar,
  • 1 ou,
  • 2 linguri lapte,
  • 2 linguri unt pt uns tava,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu Kaizer La Cuptor:

Punem o oala cu apa la fiert cu putina sare. Curatam cartofii, ii spalam si ii punem in apa cind apa clocoteste. Ii acoperim si ii lasam 15 minute. Apoi ii scoatem intr-o strecuratoare si ii lasam sa se scurga bine de apa.


Ungem o tava de cuptor cu unt, apoi taiem cubulete cartofii strecurati bine de apa. Ii condimentam cu sare, piper si feliile de kaizer. Separat facem din smantana, lapte si ou un amestec in care adaugam usturoiul, mararul tocat si putina sare si piper. Omogenizam bine apoi turnam compozitia peste cartofi in tava. Setam cuptorul la 180 de grade si lasam pana se rumeneste frumos.


Pofta Buna.!!

 

TIPS-URI

1

Ii puteti prepara si fara Kaizer doar cartofi si se servesc ca garnitura sunt f buni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu Kaizer La Cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Valyvalentyna 1

08.06.2014, 22:20

Va multumesc

babi5 1

09.06.2014, 08:07

Valyvalentyna 1

09.06.2014, 08:32

Multumesc babi5

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papricas de porc cu cartofi noi