Cartofi noi cu sunca la tigaie

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2016 | 2816 vizualizari

 

Acest fel de mancare se prepara repede si este perfect pentru o cina usoara sau chiar si garnitura langa o fripturica.

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi albi noi
  • 2 lg apa
  • 2 fire de ceapa verde
  • 4 felii sunca
  • 100 g cas de capra
  • verdeturi pentru cartofi Kotanyi
  • 4-5 lg ulei de floarea soarelui
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu sunca la tigaie:

Se curata cartofii si se spala. Se taie rondele subtiri.


Ceapa se curata si se taie rondele iar suna se taie patratele mici.


Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Se adauga cartofii, se presara sare si se lasa sa se prajeasca usor, amestecand din cand in cand. Se pun cele doua lg de apa si se acopera cratita cu un capac pentru a se gati cartofii innabusit.


Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa si sunca. Se prajesc usor impreuna, se adauga verdeturile pentru cartofi, sare daca mai este cazul si casul de capra taiat cubulete. Se mai lasa putin dupa care se poate servi.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Este de preferat sa se foloseasca cartofi rosii noi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu sunca la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Nepotii_si_bunica 1

03.07.2016, 11:03

Se fac repede!

dantes 1

15.07.2016, 09:10

Buni!

Bya Ralu 1

15.07.2016, 11:20

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu chiftelute