Legume de vara la cuptor

de Irina in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2009 | 7155 vizualizari

 

Ardei, vinete, rosii, e sezonul lor.

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei
  • 4 vinete
  • 4-5 rosii
  • 2 cepe
  • usturoi
  • parmezan
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume de vara la cuptor:

Am pus toate legumele la copt, inclusiv ceapa si usturoiul. Pe masura ce s-au copt le-am curatat de pielite si samburi, apoi le-am taiat fasii. Rosiile le-am taiat in doua, ceapa rondele si usturoiul l-am strivit cu tot cu foi. Am aranjat legumele intr-o tava in straturi, le-am condimentat, le-am stropit cu putin ulei de masline si pentru un gust mai deosebit am presarat si parmezan. Am pus tava la cuptor pret de vreo 20-30 minute si iata ce a iesit:

TIPS-URI

1

Evident, am adaugat si smantana la servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume de vara la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu cascaval Delaco