Cartofi noi cu unt si marar

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2011 | 2772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg cartofi noi
  • 50 g unt
  • 1 legartura marar verde
  • sare de mare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu unt si marar:

Spalam cartofii si ii fierbem cu coaja in apa cu putina sare, sau la abur.Cand sunt fierti, ii curatam de coaja, ii punem intr-un vas, punem untul si sarea de mare rasnita. Punem apoi mararul tocat si amestecam pana se acopera frumos cartofii cu marar. Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu unt si marar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

divainbucatarie 1

09.05.2011, 09:04

Multumesc Cristiana_dana!

Dya Daniela Andrei 1

09.05.2011, 11:27

deliciosi

divainbucatarie 1

01.06.2011, 15:00

Multumesc Dya!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pasta de ton