Oua scotiene

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 1893 vizualizari

 

am luat reteta de pe GoodFood

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte
  • 300 g carne tocata
  • 1 lingura mustar
  • 1 ou
  • patrunjel
  • boia de ardei
  • sare
  • piper
  • uns
  • faina
  • pesmet
  • oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua scotiene:


Fierbem ouale 10 minute dupa care le punem in apa rece.Le curatam de coaja si le dam prin faina.


Amestecam carnea tocata cu mustarul si oul batut.Adaugam patrunjelul taiat,boia de ardei,4 linguri faina,sare si piper dupa gust.Le amestecam bine impreuna.Impartim compozitia in 6.


Punem o bucata pe o folie alimentara(lasandu-i libertate sa se intinda)si il intindem usor.Desfacem o parte a foliei si punem oul in mijloc dupa care cu ajutorul foliei il impaturim in carne dupa care dam folia jos.Asa procedam cu toate ouale si restul de compozitie.


Dupa dam oul prin faina grau-oua batute si pesmet.Le punem in baie de ulei incins si le prajim la foc mic

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua scotiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

ionela2682 1

15.04.2013, 08:16

loredanaaa 1

16.04.2013, 00:12

bun

diana_k 1

16.04.2013, 09:08

ce bune trebuie sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua scotiene