Cartofi noi in sos de branza feta si usturoi la cuptor

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 11 Noi 2010 | 7705 vizualizari

 

Iubesc cartofii si-mi place sa ii gatesc in fel si chip...aceasta e o reteta care ramane in suflet...e buna tare!

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • pentru sos:  
  • 150 gr branza feta
  • o lingurita zeama de lamaie
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 10 linguri iaurt
  • sare dupa gust
  • piper
  • 2 catei mari de usturoi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi in sos de branza feta si usturoi la cuptor:

Se spala 10 cartofi potriviti de marime, se pun la fiert in coaja

Cand sunt gata, se verifica cu furculita, se curata, se aseaza intr-o tava unsa cu unt , se toarna deasupra sosul de branza feta si se dau la cuptor o jumatate de ora....



sosul de branza feta



150 gr branza feta

o lingurita zeama de lamaie

doua linguri de ulei de masline

10 linguri iaurt

sare dupa gust

piper

2 catei mari de usturoi...totul se pune la blender

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi in sos de branza feta si usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Corinuta 1

12.11.2010, 14:26

Foarte buni!

adry88 1

29.05.2011, 13:01

Angelina_Elena 1

16.09.2012, 19:26

super buni,si mie imi plac mult cartofii...imi place reteta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Cartofi in straturi