Cartofi noi la cuptor cu carne de porc

de roxanamiti in Porc, 17 Mar 2012 | 10264 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi noi,
  • 500 g. carne macra porc,
  • 4 rosii,
  • 2 lingurite piper boabe,
  • 4 foi dafin,
  • 2 lingurite boia iute, ( sau una daca vi se pare prea iute)
  • 1 lingura untura,
  • 2 linguri ulei,( pt salata)
  • 4 linguri ulei,( pt cartofi)
  • 1 lingura suc lamaie,
  • 1 lingura otet,
  • pantrujel tocat,
  • sare,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor cu carne de porc:

- spalam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare si  2 foi de dafin (15 min),
- carnea o taiem bucatele mai mari si o punem la calit in untura, cand prinde un pic de culoare adaugam o ligurita de piper boabe, 2 foii de dafin si un paharel de apa calduta, acoperim si lasam la foc mic,( procesul cu apa calduta continua pana fierbe carnea bine) 
- cartofii ii taiem in 4, ii amestecam cu boiaua iute, lingurita de piper boabe si uleiul apoi ii dam la cuptor la maxim cam 15 miute pana se rumesc bine,
- rosiile le taiem si le punem cu uleiul, otetul, sucul de lamaie, pantrujelul tocat si un pic de sare in frigider pana la ora mesei,( cam 10 minute inante de a servi masa)
- POFTA BUNA SI SA VA FIE DE BINE!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti