Cartofi picanti cu mustar si miere la cuptor

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2011 | 3875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 ceasca unt topit
  • 3 catei usturoi
  • cateva fire de patrunjel tocate
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura miere de albine
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita peperoncino
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi picanti cu mustar si miere la cuptor:

Cartofii ii fierbem in coaja pe jumatate. Daca sunt mici ii lasam sa fiarba 5 minute, daca sunt mai mari 7-8 minute.

Ii curatam de coaja, ii taiem in sferturi. Cat timp se fierb cartofii preagatim intr-un bol dresingul: amestecam mustarul cu mierea, uleiul de masline, patrunjel tocat, sare, peperoncino, suc de lamaie si 1 lingura de apa.


Cartofii ii curatam de coaja, ii taiem in sferturi apoi, ii punem in bol si ii amestecam cu dresingul. Ii asezam in tava, punem uleiul de masline peste ei, ii asezonam cu sare, piper si ii acoperim cu o folie de aluminiu. Ii coacem la 200°C timp de 30 minute, apoi fara folie pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi picanti cu mustar si miere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

divainbucatarie 1

29.03.2011, 08:48

Kamy multumesc!

mirela0911 1

29.03.2011, 13:48

La cum arata si cred ca sunt foarte buni

divainbucatarie 1

02.04.2011, 21:26

Chiar sunt Mirela, incearca-i si te vei convinge!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne de curcan, branzeturi si ciuperci