Cartofi picanti la cuptor

de Miha in Mancaruri de post, 23 Aug 2009 | 5222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 catei usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri pesmet
  • sare si piper
  • cimbru
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi picanti la cuptor:

Cartofii curatati si taiati in sferturi,se aseaza intr-o tava teflonata.


Se presara cu sare,piper,cimbru si rozmarin,dupa preferinta.


Repartizam si pesmetul si stropim cu ulei. Amestecam totul cu o lingura,astfel incat toate bucatile de cartofi sa fie acoperite de pesmet.


Dam tava la cutor,la foc mediu,pana se rumenesc cartofii.


Recomand din toata inima sa se serveasca cu tzatziki. E delicios. :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi picanti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bucataras 1

05.10.2009, 22:23

, senzatie, desi eu n-am cartofi in meniu, am mincat vreo 2 din astia

Miha 1

05.10.2009, 23:09

Daca ai mancat tu cartofi inseamna ca au fost tare buni.

Michelle 1

13.11.2009, 00:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciuperci la cuptor