Cartofi, praz si carne tocata de vita, gatite la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 2930 vizualizari

 

O mâncărică tare bună și sățioasă, apreciată în zilele răcoroase de toamnă. Cel mai fain este că, le pui toate deodată, setezi aparatul de gătit lent și poți pleca l hopping, iat când te întorci, mâncarea e gata și mai ales caldă! ;) Spor și potfă bună! 

 

INGREDIENTE

  • Carne tocată de vită cca. 500 g,
  • Praz 1 bucată,
  • Cartofi albi 2 bucăți mari,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Sare Himalaya 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Cimbru uscat 1 linguriță,
  • Chimen măcinat 1 linguriță,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Vin alb demisec cca. 200 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi, praz si carne tocata de vita, gatite la slow cooker Crock Pot:

aslow cooker Crock Pot se pornește se setează la programul HIGH și se lasă la încălzit cca. 30 de minute.

Între timp se curăță cartofii, se taie bucățele, apoi prazul și ardeiul kapia, se spală curăță și taie rondele.

După ce s-a încins vasul de ceramic, se adaugă carnea tocată de vită, uleiul de măsline, prazul, ardeiul kapia și cartofii. Se asezonează de sare, cimbru, chimen și piper, se adaugă vinul, se amestecă ușor cât să se înglobeze ingredientele, apoi se lasă la gătit pe modul HIGH cca. 4 ore.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi, praz si carne tocata de vita, gatite la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L