Cartofi rondele cu mozzarella si copanele de pui la cuptor

de madab in Pui, 13 Mar 2015 | 3923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 4 cartofi mai marisori
  • 10 catei uaturoi
  • mozzarella
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi rondele cu mozzarella si copanele de pui la cuptor:

Cartofii se spala foarte bine si se taie rondele (cu tot cu coaja). 5 catei de usturoi se piseaza si se pun peste cartofi impreuna cu sarea, piperul si baiaua.

Copanelele se spala bine si se pun intr-un alt bol impreuna cu ceilalti 5 catei de usturoi pisati ,sarea si piperul. In ambele boluri se pune putin ulei si se amesteca bine. se acopera cu folie alimentara si se pun la rece pentru 30 minute sa se marineze.

Se preincalzeste cuptorul. Intr-o tava se pun cartofii si se acopera cu folie de aluminiu. Intr-o alta tava se pun copanelele si se acopera tot cu folie de aluminiu si se dau la cuptor la foc mediu. Cand cartofii sunt aproape gata se pune mozzarella peste ei si se mai dau cateva minute la cuptor. Copanelele se intorc sa se rumeneasca bine pe toate partile. Se pot servi cu salata sau muraturi. 

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi rondele cu mozzarella si copanele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu legume