Cartofi taranesti

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 26 Aug 2010 | 8593 vizualizari

 

Este insipratie dupa reteta propusa de epurasa(mariana)sant super buni,cu putin modificari

 

INGREDIENTE

  • cartofi 2kg
  • bacon 200g
  • cabanos 150g
  • ulei malsine
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • pasta de tomate 150 g
  • 150 smantana
  • cascaval ras 100 g-optional
  • rosii cherry-optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Se curata cartofii si se taie cubulete, se pun la fiert


Cabanosul si baconul se taie bucatale si se prajesc in putin ulei de masline cu o ceapa tocata fin.Pasta de tomate se amesteca cu smantana iar dupa ce baconul si canbanosul sant prajite se amesteca cu sosul de smantana si pasta de tomate.


Cartofii fierti (jumatate din cantitate )se pun intr-un vas uns cu putin ulei vas de yena se sareaza si se pipereaza, dupa care se toarna jumatate din sos cu bacon apoi din nou cartofii ramasi si diferenta de sos. Se amesteca usor sa nu se zdrobeasca cartofii.


Se pune cascaval ras si rosii cherry, se da tava la cuptor pentru 20 minute la 170 grade,se servesc calzi ,dar si reci.


Este adaptare dupa retata lui Epurasa,multumesc tare mult de reteta sant grozavi chiar daca eu am mai adaugat ingrediente in plus.


Scuze dar poze nu,deoarece erau in calculator si cum calc s-a stricat 2 zile,s-au dus si pozele facute.


Este o poza facuta ulterior,sper sa nu mai am surpize neplacute sa mai patesc la fel ,a fost o pana de curent si se pare ca multe calculatore au fost afectate

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mariac 1

29.08.2010, 21:15

nadina73 1

30.08.2010, 00:52

epurasha2bb 1

30.08.2010, 22:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Ciolan afumat cu cartofi la cuptor