Cartofi taranesti

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 26 Aug 2010 | 9214 vizualizari

 

Este insipratie dupa reteta propusa de epurasa(mariana)sant super buni,cu putin modificari

 

INGREDIENTE

  • cartofi 2kg
  • bacon 200g
  • cabanos 150g
  • ulei malsine
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • pasta de tomate 150 g
  • 150 smantana
  • cascaval ras 100 g-optional
  • rosii cherry-optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Se curata cartofii si se taie cubulete, se pun la fiert


Cabanosul si baconul se taie bucatale si se prajesc in putin ulei de masline cu o ceapa tocata fin.Pasta de tomate se amesteca cu smantana iar dupa ce baconul si canbanosul sant prajite se amesteca cu sosul de smantana si pasta de tomate.


Cartofii fierti (jumatate din cantitate )se pun intr-un vas uns cu putin ulei vas de yena se sareaza si se pipereaza, dupa care se toarna jumatate din sos cu bacon apoi din nou cartofii ramasi si diferenta de sos. Se amesteca usor sa nu se zdrobeasca cartofii.


Se pune cascaval ras si rosii cherry, se da tava la cuptor pentru 20 minute la 170 grade,se servesc calzi ,dar si reci.


Este adaptare dupa retata lui Epurasa,multumesc tare mult de reteta sant grozavi chiar daca eu am mai adaugat ingrediente in plus.


Scuze dar poze nu,deoarece erau in calculator si cum calc s-a stricat 2 zile,s-au dus si pozele facute.


Este o poza facuta ulterior,sper sa nu mai am surpize neplacute sa mai patesc la fel ,a fost o pana de curent si se pare ca multe calculatore au fost afectate

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mariac 1

29.08.2010, 21:15

nadina73 1

30.08.2010, 00:52

epurasha2bb 1

30.08.2010, 22:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat