Cartofi taranesti

de antzuka in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2010 | 9986 vizualizari

 

Aceasta reteta de cartofi sunt preferatii mei dupa pireul de cartofi:D

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 1 ceapa
  • sare, piper
  • boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofii se fierb in coaja().Se curata, se taie cubulete


Ceapa se taie marunt si se caleste impreuna cu cartofii.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper dupa care se adauga aprox 2 lg boia dulce.

 

TIPS-URI

1

in apa puneti putina sare pentru a nu se farma

2

este bine ca soiul de cartofi sa nu fie fainosi

3

acesti cartofi merg de minune cu sos Champignon(ciuprecile se calesc se adauga smantana de gatit, sare, piper, verdeata) sa nu ratati combinatia

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

antzuka 1

12.03.2010, 14:05

buna buna, anca o idee super am sa fac cu siguranta asa..

ionela2682 1

12.03.2010, 17:33

da ,da cum a zis anca! si cateva masline!

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 18:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Bilute de cartofi cu rozmarin