Cartofi taranesti

de antzuka in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2010 | 13686 vizualizari

 

Aceasta reteta de cartofi sunt preferatii mei dupa pireul de cartofi:D

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 1 ceapa
  • sare, piper
  • boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofii se fierb in coaja().Se curata, se taie cubulete

Ceapa se taie marunt si se caleste impreuna cu cartofii.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper dupa care se adauga aprox 2 lg boia dulce.

TIPS-URI

1

in apa puneti putina sare pentru a nu se farma

2

este bine ca soiul de cartofi sa nu fie fainosi

3

acesti cartofi merg de minune cu sos Champignon(ciuprecile se calesc se adauga smantana de gatit, sare, piper, verdeata) sa nu ratati combinatia

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval