Cartofi taranesti

de Petrina MIH in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2015 | 3468 vizualizari

 

INGREDIENTE

Eu am folosit:

  • 6-7 cartofi medii
  • 2 carnaciori (cabanos)
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Se curtata cartofii si se taie cuburi. Se pun la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert ii punem la scurs. Taiem ceapa in solzisori si o calim in ulei inceins, cand ceapa devine sticloasa adaugam carnaciorii taiati felii si ii prajim pentru 5-7 minute. Adaugam apoi cartofii fierti si condimentele so lasam la inabusit 5-10 minute, avand mare grija sa nu se lipeasca. 

Se servesc calzi, simpli sau alaturi de o tochitura ori altceva, cu muraturi sau alte acrituri ;)! 

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu varza de bruxelles