Orez cu ou,porumb si ciuperci

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2012 | 3220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani orez cu bob lung
  • 4 cani apa
  • o lingurita sare
  • 2 cepe
  • jumatate de conserva ciuperci
  • 3 linguri porumb dulce din conserva
  • 2 oua
  • 2 linguri unt
  • sare si piper dupa gust
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ou,porumb si ciuperci:

In primul rand vom pune 2 cani de orez spalat in 2-3 ape cu 4 cani de apa si o lingurita sare la fiert.Fierbem pana absoarbe toata apa.Acoperim cu un capac si ne continuam treaba.


Tocam ceapa marunt si o punem in 5-6 linguri de ulei incins si o calim bine dar sa nu o ardem.Adaugam ciupercile cand ceapa este moale si aurie.Dupa 2 minute facem dam ceapa si ciupercile intr-o parte si punem cele doua oua (vezi poza) ,le spargem si le facem ca pe o omleta.Cand sunt facute si ouale,amestecam bine cu ceapa si ciupercile,adaugam porumbul,sare si piper si orezul fiert.Calim inca 4-5 minute,apoi adaugam 2 linguri de unt si amestecam pana se topeste untul. Oprim focul si acoperim cu capac

 

TIPS-URI

1

Serviti cald

2

Serviti ca si garnitura

3

Serviti cu crochete de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ou,porumb si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

31.01.2012, 20:37

chiar bun

marinicayou10 1

31.01.2012, 22:51

Bun bun

MotanLaOale 1

01.02.2012, 09:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si Gorgonzola