Cartofi taranesti cu carnita

de Trombotik in Porc, 3 Oct 2012 | 1949 vizualizari

 

E prima oara cand postez pe acest site si sper ca retetele pe care le voi pune sa va fie folositoare :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc(afumata sau neafumata)
  • 1 kg cartofi
  • o ceapa potrivita
  • ulei
  • usturoi
  • boia dulce
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu carnita:

Se pune uleiul la incins in care se picura putina apa. Cand este incins se adauga carnea de porc tocata cubulete potrivite si se amesteca. Dupa cateva minute in care se inabuse carnea, se adauga ceapa tocata marunt si putina boia dulce. Eu adaug boia pentru dulceata si sa ii dea putina culoare. Se pune cam o lingurita de boia dulce. Se lasa putin la inabusit si apoi se adauga cartofii tocati cubulete si se acopera cu apa. Se lasa la fiert pana cand sunt facuti cartofii si incep sa se sfarame. Se adauga usturoi pisat si sare,dupa gust.


Daca se doreste se poate adauga putin patrunjel tocat marunt.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu carnita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

03.10.2012, 21:32

Bine ai venit

Sim0na 1

03.10.2012, 22:01

Bine ai venit! Delicios preparatul tau!

adry88 1

04.10.2012, 10:45

gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Cartofi ţărăneşti în ceaun