Cartofi taranesti (de post)

de ionela2682 in Mancaruri de post, 15 Apr 2013 | 3558 vizualizari

 

Nu mai facusem demult iar aceasta varianta de post m-a incantat..

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 1 ardei rosu mic
  • 1 ceapa potrivita
  • sare ,
  • piper,
  • boia de ardei dulce
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti (de post):

-cartofii se curata de coaja ,se taie cubulete potrivite ca marime si se pun la fiert in apa cu sare,


-Se lasa la fiert pana cand sunt potrivit de facuti ( sa nu fie prea moi pentru a nu se sfarama cand amestecam cu totul ), dupa care se scurg


-prajim cartofii in baie de ulei pana se rumenesc frumos,


-calim ceapa si ardeiul taiat cubulete in putin ulei ,adaugam boiaua si tinem cateva secunde


-adaugam cartofii prajiti si amestecam usor ,saram si piperam daca mai este nevoie,dupa gust.


servim calzi presarati cu patrunjel

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Angelina_Elena 1

15.04.2013, 14:50

foarte buni!

Rocsi 1

15.04.2013, 16:30

Daca mai ai ma asez si eu la masa

alilianaa 1

15.04.2013, 19:48

Numai bun pentru aceasta perioada...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Gogosi infuriate