Cartofi taranesti (de post)

de ionela2682 in Mancaruri de post, 15 Apr 2013 | 6192 vizualizari

 

Nu mai facusem demult iar aceasta varianta de post m-a incantat..

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 1 ardei rosu mic
  • 1 ceapa potrivita
  • sare ,
  • piper,
  • boia de ardei dulce
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti (de post):

-cartofii se curata de coaja ,se taie cubulete potrivite ca marime si se pun la fiert in apa cu sare,

-Se lasa la fiert pana cand sunt potrivit de facuti ( sa nu fie prea moi pentru a nu se sfarama cand amestecam cu totul ), dupa care se scurg

-prajim cartofii in baie de ulei pana se rumenesc frumos,

-calim ceapa si ardeiul taiat cubulete in putin ulei ,adaugam boiaua  si tinem cateva secunde

-adaugam cartofii prajiti si amestecam usor ,saram si piperam daca mai este nevoie,dupa gust.

servim calzi presarati cu patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Angelina_Elena 1

15.04.2013, 14:50

foarte buni!

Rocsi 1

15.04.2013, 16:30

Daca mai ai ma asez si eu la masa

alilianaa 1

15.04.2013, 19:48

Numai bun pentru aceasta perioada...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Caponata siciliana