Cartofi umpluti cu ciuperci

de Lau in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2012 | 13098 vizualizari

 

inspiratia julie

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 1 kg ciuperci proaspete
  • patrunjel
  • fire de ceapa verde
  • 1 cepa mica
  • 1 ardei rosu
  • 2 linguri bulion
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu ciuperci:

Cartofii se fierb in coaja cca 30 min(sa intre furculita in ei)


Ii scurgem de apa si ii trecem pe sub un jet de apa rece. Cand s-au racit ii curatam si ii taiem in 2 si scobim la mijloc


Ciupercile le spalam si le curatam,le fierbem cca 10 min


Ceapa o tocam marunt si o calim putin, adaugam ardeiul bulionul, 1 ceasca de apa si ciupercile tocate, lasam pe foc pana scade apa. Adaugam patrunjel, firele de ceapa tocate si condimente dupa gust.


Cand s-au racit ciupercile adaugam oul batut si omogenizam


Umplem cartofii cu compozitia de ciuperci si asezam cartofii in tava unsa cu ulei.


Amestecam o cana de apa cu 2 -3 linguri de pasta de tomate si turnam peste cartofi


Eu am adaugat si cascaval deasupra


Dam tava la cuptor cca 30 min

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Lau 1

02.04.2012, 11:36

Sim0na 1

02.04.2012, 20:14

Trebuie sa fie tare bun!

Lau 1

02.04.2012, 21:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Gratin frantuzesc