Cartofi umpluti cu ciuperci

de Julie in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2010 | 30708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi potriviti
  • 200 g ciuperci proaspete sau din conserva
  • o jumatate ardei gras
  • o rosie
  • un fir de ceapa verde
  • un ou
  • patrunjel
  • sare, piper
  • unt pentru uns forma
  • 2 linguri bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu ciuperci:

Mai intai punem un vas cu apa la fiert in care adaugam cartofii in coaja. Ii fierbem 20-25 minute, dupa care ii punem in apa rece si ii decojim. II taiem apoi pe jumatate si le scoatem miezul cu ajutorul unei lingurite  ( sa ramana ca niste barcute).Miezul il pastram.
Ceapa o taiem marunt si o calim in 3 linguri  ulei si 3 linguri cu apa.
Adaugam ciupercile taiate cuburi si ardeiul gras taiat feliute subtiri.
Lasam pe foc pana se inmoaie toate.
Adaugam rosia decojita si taiata cuburi mici,miezul scos de la cartofii fierti,
patrunjelul tocat fin si potrivim gustul cu sare, piper,boia dulce.
Mai lasam 2-3 minute si oprim focul.
Dupa ce compozitia s-a racit putin adaugam oul si amestecam bine.
Umplem fiecare jumatate de cartof cu compozitia de ciuperci si le asezam apoi intr-o tava unsa cu unt.Peste ele mai adaugam o cana cu apa amestecata cu 2 linguri cu bulion si putina sare.
Dam la cuptor 25-30minute sa se gratineze.

Se servesc calzi cu smantana, cu branza rasa, simpli  sau alaturi de orice salata de legume de vara.

TIPS-URI

1

Daca vrei sa pregatesti reteta de post nu mai adaugi oul si va fi la fel de buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (5)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.05.2010, 11:28

super..si eu fac cu tot felul de umpluturi

Rocsi 1

10.05.2010, 11:39

nadina73 1

10.05.2010, 23:37

ela mi-ai last si mie,sti ca eu sant moarta dupa ciuperci,5 furuclite julie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca in vas roman