Castraveti in otet

de Alexa95 in Conserve, 8 Sep 2010 | 13060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 3kg castraveti
  • otet
  • apa
  • boabe de piper negru
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti in otet:

Intr-o oala se pune o sticla de otet (1000 ml),2 sticle de apa,foi de dafin si boabe de piper si se lasa la fiert.

In borcane punem boabe de mustar,morcov si ceapa taiate rondele,dupa care se pun castravetii.Dupa ce se raceste otetul putin si devine caldut se pune in borcane.

Le punem capacele dupa care umplem o oala cu apa pana la jumatate si le asezam in ea si acoperim oala cu 1-2 prosoape.

Se lasa la foc domol aproximativ o jumatate de ora sau cat credeti dumneavoastra de cuviinta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati rapid