Castraveti in otet

de Alexa95 in Conserve, 8 Sep 2010 | 10262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 3kg castraveti
  • otet
  • apa
  • boabe de piper negru
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti in otet:

Intr-o oala se pune o sticla de otet (1000 ml),2 sticle de apa,foi de dafin si boabe de piper si se lasa la fiert.


In borcane punem boabe de mustar,morcov si ceapa taiate rondele,dupa care se pun castravetii.Dupa ce se raceste otetul putin si devine caldut se pune in borcane.


Le punem capacele dupa care umplem o oala cu apa pana la jumatate si le asezam in ea si acoperim oala cu 1-2 prosoape.


Se lasa la foc domol aproximativ o jumatate de ora sau cat credeti dumneavoastra de cuviinta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Bunica 1

26.06.2013, 08:59

La multi ani!

Rocsi 1

26.06.2014, 11:09

La multi ani!

miki_a 1

26.06.2015, 13:58

La multi ani!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu varza (alba+rosie) si conopida