Castraveti in otet

de adry88 in Conserve, 15 Noi 2013 | 1478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg castraveti
  • 5 linguri sare
  • apa cat sa acopere castraveti
  • sare
  • zahar
  • 250 ml otet
  • piper boabe
  • mustar boabe
  • foi de dafin
  • telina
  • marar uscat
  • morcov
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti in otet:

Fierbem apa cu cele 5 linguri de sare,o lasam sa se raceasca dupa care o adaugam peste castravetii spalati(eu am pus intr-un lighean)


Acoperim lighenul si lasam pana a 2 zi (daca am pus la ora 8 apa peste castraveti pana la ora 8 a doua zi nu umblam la ei)


Spalam castraveti in saramura (acceasi apa in care au stat)


Asezam in borcane (butoi) in care am adaugat usturoi,telina si marar,felii de morcov.


Intre timp fierbem apa(cat sa acopere castraveti,cca 5-8 kg de apa) intr-o cratita,adaugand 1ingurita de sare si zahar la 1 kg de apa


Cand s-a racit apa adaugam otetul si turnam peste castraveti .


Adaugam boabe de piper,marar deasupra si sigilam borcanele,


Punem borcanele intr-o oala cu apa cat sa acopere borcanele si fierbem cca 15 min,


Scoatem borcanele le invelim cu o patura si lasam sa se raceasca pana a 2 zi,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

15.11.2013, 20:05

Buni

adry88 1

15.11.2013, 21:16

multumesc pentru aprecieri

Valclaudia 1

17.11.2013, 09:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti in otet