Catina cu miere

de Rocsi in Sirop / Compot, 29 Sep 2014 | 1381 vizualizari

 

Catina contine o multime de antioxidanti, este o importanta sursa de Omega 7, care este de asemenea, foarte importanta pentru organism. Fructul de catina contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele. Alte vitamine prezente in fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F. Mai multe informatii gasiti pe internet. Oricum cine poate sa o consume sa nu ezita sa o faca, este posibil sa stea departe de medic si in plus, raceala nu se va putea prinde de voi.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg catina
  • 1 borcan si jumatate miere naturala (borcan de 800 gr)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Catina cu miere:

Catina o curatam bine de codite, o spalam cu apa calduta si o punem intr-o sita la scurs.

Bobitele scurse le trecem prin blender.

Pasta obtinuta o amestecam cu mierea, punem totul intr-un vas, amestecam din cand in cand, apoi dam la rece pana a doua zi.

Daca nu va plac semintele sau sa simtiti bucati de fructe, puteti trece prin sita pasta de catina si siropul rezultat sa il amestecati cu miere.

A doua zi, punem preparatul in borcane si il dam la rece.

In fiecare zi, timp de 10-14 zile, agitam borcanele.

Dupa acest timp catina cu miere este numai buna de consumat.

Sa fiti sanatosi ca asta este cel mai important!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Catina cu miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

diaconta 1

30.09.2014, 21:54

Foarte sanatoasa

Rocsi 1

30.09.2014, 22:11

Asa este Ruxy

Rocsi 1

30.09.2014, 22:11

Multumesc Dia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Catina cu miere