Ceafa de porc cu legume in vasul roman

de Miha in Porc, 24 Apr 2010 | 4478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati groase de ceafa de porc
  • 6 cartofi
  • 1/2 ardei rosu
  • 200 g porumb congelat
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • sare si piper
  • oregano
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu legume in vasul roman:

Carnea se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si oregano.


Cartofii se taie sferturi si se pun ca prim strat in vasul roman, tinut in prealabil in apa rece. Apoi, adaugam ardeiul taiat in bucati mari, ceapa taiata in 4 si usturoiul. Acoperim totul cu un strat de boabe de porumb. Condimentam daca mai este necesar.


Punem carnea deasupra, adaugam 2-3 linguri cu ulei de masline si 2-3 linguri de apa.


Dam la cuptor la foc mediu pana legumele si carnea sunt fierte. Se scoate capacul si se mai tine cateva minute pana se rumeneste carnea.

 

TIPS-URI

1

vasul si capacul se vor tine in apa rece 20 minute, pentru ca porii vasului sa se umple de apa. Astfel se va crea un strat de aburi ce ajuta la procesul de gatire

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu legume in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

24.04.2010, 18:12

ce bine arata

Bunica 1

25.04.2010, 15:02

Ah, Miha ce frumos e rumenita! Dar sa fie pe masa ta cu salata verde ! eu iti spun "Pofta buna", dar ai si fara urari.

Miha 1

26.04.2010, 09:49

Multumesc Bunica. N-am avut salata, dar am avut sos de usturoi.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi