Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600

de Bya Ralu in Porc, 29 Apr 2014 | 2322 vizualizari

 

Am pregatit o reteta speciala, pt reteta nr 600 :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de ceafa de porc
  • cateva frunze de leurda
  • 1 mana de nuci
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • ghimbir,piper alb
  • condimente italienesti pentru cuptor
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600:

Ceafa de porc se pune la marinat cu toate condimentele,uleiul de masline si vinul alb,se lasa 1 zi la marinat in frigider.


Frunzele de leurda,,impreuna cu nuciile se pun in robotul de bucatarie si se mixeaza bine pana se maruntesc.


Se pune cateva linguri din compozitia mixata pe o folie de aluminiu,se aseaza carnea deasupra,si repetam procedura,carnea trebuie sa fie acoperita pe ambele parti cu leurda si nuci.


Se inchide folia se pune intr-o tava impreuna cu sosul format de la carnea marinata,putina apa si se da la cuptor pentru circa 1 ora,se scoate din folie si se da iar la cuptor pentru inca 1 ora.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu garnitura de cartofi sau de orez

2

Carnea nu trebuie sa fie arsa,nu trebuie sa fie nici in sange,dar poate avea o culoare usor rozalie,e foarte gustoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (82)

Satisfyyourcravings 1

01.05.2014, 18:38

Ce culori, ce arome!

Bya Ralu 1

01.05.2014, 22:37

adriana

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 11:43

ce bunatate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc pe pat de ceapa si morcovi cu cartofi natur