Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600

de Bya Ralu in Porc, 29 Apr 2014 | 1637 vizualizari

 

Am pregatit o reteta speciala, pt reteta nr 600 :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de ceafa de porc
  • cateva frunze de leurda
  • 1 mana de nuci
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • ghimbir,piper alb
  • condimente italienesti pentru cuptor
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600:

Ceafa de porc se pune la marinat cu toate condimentele,uleiul de masline si vinul alb,se lasa 1 zi la marinat in frigider.


Frunzele de leurda,,impreuna cu nuciile se pun in robotul de bucatarie si se mixeaza bine pana se maruntesc.


Se pune cateva linguri din compozitia mixata pe o folie de aluminiu,se aseaza carnea deasupra,si repetam procedura,carnea trebuie sa fie acoperita pe ambele parti cu leurda si nuci.


Se inchide folia se pune intr-o tava impreuna cu sosul format de la carnea marinata,putina apa si se da la cuptor pentru circa 1 ora,se scoate din folie si se da iar la cuptor pentru inca 1 ora.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu garnitura de cartofi sau de orez

2

Carnea nu trebuie sa fie arsa,nu trebuie sa fie nici in sange,dar poate avea o culoare usor rozalie,e foarte gustoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (82)

Satisfyyourcravings 1

01.05.2014, 18:38

Ce culori, ce arome!

Bya Ralu 1

01.05.2014, 22:37

adriana

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 11:43

ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu carne de porc