Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker

de Bya Ralu in Porc, 28 Mai 2015 | 10085 vizualizari

 

Ieri am pus in functiune Cucul :)) ,face treaba foarte buna!A iesit o carnita care ti se topeste in gura!

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de ceafa de porc
  • 2 fire de ceapa verde
  • ulei de masline
  • vin rosu
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita mustar
  • vegeta/piper/busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker:

Ceafa de porc se condimenteaza pe ambele parti si se stropeste cu ulei de masline,se seteaza la functia Fry cam 5 minute se lasa pe o parte dupa care intoarcem carnea si mai lasam cateva minute la aceiasi functie.

Se stropeste cu vinul rosu,se adauga ceapa verde taiata rondele,se pune la functia Boil pentru 20 minute(daca mai trebuie se mai completeaza cu apa).

Se amesteca smantana cu mustarul,se subtiaza cu putina apa,si se toarna peste carne se lasa cam 5 minute la functia Boil.

Se presara busuioc uscat.

TIPS-URI

1

Se serveste cu piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prânzul de Duminică- Ceafă de porc cu cartofi noi şi ciuperci la cuptor