Ceafa de porc su sos de ceapa caramelizata

de La Ancuta in Porc, 22 Mai 2014 | 5888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii ceafa de porc
  • 2 cepe albe
  • 2 frunze de dafin
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 cescuta bulion
  • 5-6 rosii cherry uscate
  • sare piper
  • boia de ardei
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri otet balsamic
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc su sos de ceapa caramelizata:

Condimentam carnea cu sare, piper si boia. Ungem o tava cu ulei de masline apoi adaugam feliile de carne, frunzele de dafin, usturoiul taiat marunt si 1/2 cescuta de apa.


Dam tava la cuptor, la foc potrivit timp de 25-30 de minute timp in care intoarcem o data carnea. Scoatem apoi tava din cuptor si adaugam bulionul si rosiile taiate marunt. Mai lasam la cuptor 10-15 minute.


Intre timp pregatim sosul de ceapa caramelizata. Taiem ceapa marunt si o calim in ulei de masline pana devine lucioasa apoi adaugam zaharul si mai lasam pe foc 2 minute. Stingem cu 2 linguri de otet balsamic si mai lasam putin sa fiarba. Oprim focul si turnam sosul peste friptura din tava.


Se serveste calda impreuna su sos si garnitura preferata. Noi am avut orez cu curry.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc su sos de ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Krystyan Trendy 1

17.06.2014, 06:58

ce bunatate!

La Ancuta 1

17.06.2014, 08:13

Multumesc

Ancutsa 1

19.03.2018, 09:49

Foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc inabusita