Ceva cu legume :)

de kukibella in Mancaruri de post, 7 Feb 2012 | 3876 vizualizari

 

şi uite ca ma apucai eu sa fac ce facura turcii la plevna:)))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr conopida
  • ceva telina
  • morcov
  • 1 fir de praz
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi
  • marar
  • faina 550 gr
  • ulei de masline
  • 40 gr unt topit şi racit
  • 20 gr.drojdie uscata,
  • faina 550 gr
  • 50 ml.lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceva cu legume :):

am fiert zarzavaturele şi le-am lasat la racit.


drojdia cu un pic de lapte cald ,1/2 de sare,1 lingura de faina le-am amestecat şi le-am lasat la dospit.


zarzavaturile se farama se adauga compozitia de drojdie,untul,oul,sare ,piper,faina


se framanta aluatul daca mai este nevoie se mai adauga faina .


se lasa la dospit,din 10 ın 10 min.se framanta aluatul; se adauga mararul tocat şi iar se framanta.


se lasa sa se odihneasca compozitia ptr.apox.20 min.


se pune ıntr-o tava unsa cu ulei la 180 grade ptr.ınca 30 min.


dupa 20 de min.se unge compozitia cu oul ramas şi se presara mac



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceva cu legume :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

08.02.2012, 20:31

Vaaaai aici e de mineeeee!!!

kukibella 1

08.02.2012, 21:56

multumesc dragele mele

Sim0na 1

15.02.2012, 20:08

Arata foarte bine turcii astia! Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de post