Ceva cu legume :)

de kukibella in Mancaruri de post, 7 Feb 2012 | 3646 vizualizari

 

şi uite ca ma apucai eu sa fac ce facura turcii la plevna:)))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr conopida
  • ceva telina
  • morcov
  • 1 fir de praz
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi
  • marar
  • faina 550 gr
  • ulei de masline
  • 40 gr unt topit şi racit
  • 20 gr.drojdie uscata,
  • faina 550 gr
  • 50 ml.lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceva cu legume :):

am fiert zarzavaturele şi le-am lasat la racit.


drojdia cu un pic de lapte cald ,1/2 de sare,1 lingura de faina le-am amestecat şi le-am lasat la dospit.


zarzavaturile se farama se adauga compozitia de drojdie,untul,oul,sare ,piper,faina


se framanta aluatul daca mai este nevoie se mai adauga faina .


se lasa la dospit,din 10 ın 10 min.se framanta aluatul; se adauga mararul tocat şi iar se framanta.


se lasa sa se odihneasca compozitia ptr.apox.20 min.


se pune ıntr-o tava unsa cu ulei la 180 grade ptr.ınca 30 min.


dupa 20 de min.se unge compozitia cu oul ramas şi se presara mac



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceva cu legume :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

08.02.2012, 20:31

Vaaaai aici e de mineeeee!!!

kukibella 1

08.02.2012, 21:56

multumesc dragele mele

Sim0na 1

15.02.2012, 20:08

Arata foarte bine turcii astia! Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume