Chec aperitiv

de ela in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 17684 vizualizari

 

nu mai facusem de multa vreme un chec din acesta....este bun cald dar si rece si merge pentru pus la pachet la lucru...se face simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 250gr faina
  • 50gr sunca presata taiata marunt
  • 150gr telemea rasa
  • 100gr cascaval ras
  • 30gr parmezan
  • 70gr masline fara samburi taiate marunt
  • 200ml lapte
  • 1plic praf de copt
  • 1ardei gras rosu mic
  • 1ardei gras galben mai mic
  • sare dupa gust
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Punem intr-un castron ouale cu sare,piper si laptele si le batem bine.Incorporam treptat faina cernuta cu praful de copt si amestecam usor pana compozitia se omogenizeaza bine.Adaugam treptat cascavalul,branza si parmezanul si amesecam continuu.Punem sunca si maslinele,apoi ardeii taiati bucati mici.


Tapetam o tava de copt cu hartie de copt si punem compozitia.Dam la cuptorul preincalzit,la foc mic cam 45-60minute,pana se rumeneste frumos checul.Verificam cu scobitoarea daca este copt in interior.Lasam sa se raceasca si scoatem din tava .Se taie usor si frumos cand este complet rece.

 

TIPS-URI

1

putem pune si alte mezeluri,ce avem prin casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 15:50

gustos

ela 1

06.11.2013, 16:39

chiar gustos a fost

MOKUSKA 1

11.05.2014, 10:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Pranz Dukan