Chec aperitiv

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2014 | 4861 vizualizari

 

E de fapt o compilatie: ce am avut in caietul de retete, ce am mai gasit pe net... in final a iesit un chec bun, a carui textura mi-a placut mult.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 150 g faina,
  • 3 linguri smantana,
  • 100 ml lapte,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 plic praf de copt,
  • 200 g cascaval,
  • 200 g salam/carne fiarta,
  • ardei gras rosu (optional),
  • sare, piper, dupa gust (tineti cont si de restul ingredientelor).
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Radem cascavalul (folosim razatoarea cu ochiuri mari) si taiem cubulete carnea/salamul.



Mixam ouale pana isi dubleaza volumul, adaugam smantana, laptele si uleiul, omogenizam, dupa care incorporam faina cernuta impreuna cu praful de copt. Amestecam.



Inglobam in aluat cascavalul, carnea/salamul si ardeiul taiat (nu foarte marunt). Amestecam cu grija.



Turnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si coacem checul, la 180 de grade, in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste frumos deasupra (faceti testul scobitorii, pentru siguranta).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

babi5 1

22.12.2014, 09:41

Gherca Daniela 1

22.12.2014, 09:48

bogorodeamarian 1

24.12.2014, 00:19

la fel de bune sunt si chec-urile care au in compozitie si fructele goji. www.gojiromania.com

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv