Chec aperitiv

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 3569 vizualizari

 

Ador checurile aperitiv: foarte usor de facut, bune si de efect!

 

INGREDIENTE

  • 200 g sunca de Praga
  • 100 g masline negre
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g carnati de porc semiafumati
  • 2 oua
  • 50 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 20 g parmezan
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Pregatiti 2 tavi de chec si tapetati-le cu hartie de copt. Cuptorul trebuie preincalzit la 180 grade.


Sunca, maslinele, ardeiul, carnatii si ciupercile se taie cubulete si se amesteca intr-un vas. Separat, bateti oualele cu un praf de sare si adaugati faina, praful de copt si cascavalul ras.


Amestecati cele doua compozitii cu o spatula, pana se omogenizeaza frumos.


Puneti amestecul in cele 2 tavi de chec si radeti deasupra parmezanul.


Dati la cuptor pentru 15-20 minute, la 180 grade.


Se lasa sa se raceasca complet si se portioneaza.


Sunt minunate pentru mese festive, mic dejun.

 

TIPS-URI

1

puteti folosi cam orice aveti prin frigider

2

Nu le lasati prea mult in cuptor, se vor usca

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

05.04.2016, 10:42

Un chec bun si gustos!

ancutsa 1

04.10.2016, 15:01

Arata tare bine!

ella84 1

07.03.2017, 12:11

un deliciu lincercat si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv