Chec aperitiv

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2010 | 2583 vizualizari

 

M-am inspirat de la retetele de pe bucataras.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 4 linguri smantana
  • 7-8 linguri faina
  • 1 ardei rosu
  • 10 felii de pastrama
  • 1 ardei galben
  • o mana de masline
  • patrunjel verde
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Ouale se bat spuma.


peste se pune smantana ,apoi faina in ploaie.


lasam acest aluat deoparte.


ardeiul rosu si galben il curatam de seminte,il spalam si il taiem cubulete.


pastrama se taie tot cuburi.


maslinele li se scot samburii si se taie felii.


patrunjelul se spala,se indeparteaza cozile si se toaca foarte marunt.


toate acestea se pun in ligheanul cu aluat.


peste se pune putin piper si vegeta.


acestea se amesteca bine toate.


se ia o tava de chec,se unge cuputina margarina.


se pune hartie de copt si se toarna compozitia in tava.


se da in cuptorul incins circa 60-70min.


cand e gata se scoate,se lasa sa se raceasca si se serveste .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 09:45

arata tare bine

Rocsi 1

01.06.2010, 10:51

mersi nadina de furculiete mai am cateva feliute asa k te poftesc...la fel pusikmea te poftesc la o feliuta

epurasha2bb 1

01.06.2010, 15:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Maki Sushi cu sparanghel, avocado si somon afumat