Chec aperitiv cu pui si masline

de laura_n in Pui, 11 Sep 2012 | 6884 vizualizari

 

Am reusit primul meu chec aperitiv. A scapat cu viata din cuptor :)))
reteta poate parea usor superficiala, dar am adoptat-o pe loc, si a iesit un chec foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • - 4 oua
  • - 4 lg faina
  • - 1 praf sare
  • - 1 praf copt
  • - 1/2 kg carne tocata pui
  • - 1 bucatica de cascaval
  • - 1 gogosar
  • - 1 ceapa rosie
  • - 1 dovlecel
  • - cateva masline fara samburi
  • - oregano
  • - cateva fire de marar proaspat
  • - patrunjel verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu pui si masline:

Intr-un castron, batem ouale cu putina sare, adaugam faina, praful de copt si amestecam sa se incorporeze.


Spalam si tocam legumele (pastram o bucatica de gogosar ), le adaugam peste ouale batute, adaugam cascavalul taiat cubulete, maslinele si amestecam bine. Adaugam oregano, patrunjel tocat si inca putin sare.


Adaugam apoi carnea tocata si amestecam sa se incorporeze bine.


Turnam compozitia intr-o tava de chec sau de cozonac (mai marisoara) prevazuta cu hartie de copt. Ornam cu felii de gogosar si marar verde tocat marunt marunt si coacem la foc mediu cam o ora. Cand este gata rumenit, scoatem si lasam la racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu pui si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Sim0na 1

12.09.2012, 18:31

Ce bunatate!! Eu n-am facut decat o singura daca, dar tare mult mi-a placut

laura_n 1

12.09.2012, 22:00

da, Simo, si eu tot o data dar am ramas impresionata de faptul ca mi-a iesit si de gust ))

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de cascaval cu cartofi dulci