Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult
Imi plac checurile aperitiv pe care le prepari repede cu ce ai la indemana .Am testat bineinteles condimentul favorit al zilei : amestecul cu sofran ptr. paella.
Taiati cuburi telemeaua , mezelurile , castravetii murati si ardeii Kapia .
Ungeti doua forme de cozonac cu ulei si puneti in ele hartie de copt .
Trei oua se bat spuma cu putina sare + 2 linguri ulei si +2 smantana .Pentru a avea un aluat verde am pus si spanac tocaT. Adaugati in ploie 4-5 linguri faina, consistenta sa fie cea a unei smantani . Pentru crestere am adaugat o lingurita drojdie amestecata cu praf de copt.Impartiti compozitia in mod egal in cele doua tavi , presarati pe deasupra ardeiul si telemeaua .
Urmatoarele trei oua le bateti cu sare + 2 linguri ulei ,+ 2 linguri smantana +4-5 faina , sare si+praf de copt cu drojdie .La fel impartiti compozitia in cele doua tavi si presarati deasupra sunculita afumata + castravetii murati .
Ultimele 4 oua le bateti spuma cu sare + 2 linguri ulei + 2 linguri smantana+5-6 linguri faina +drojdia cu praf de copt + condimentul cu sofran . Impartiti jumatate din cantitate in tavi , presaratri maslinele , ceapa verde , ardei si sunculita . Turnati deasupra restul de compozitie .
Presarati cu seminte de floarea soarelui pe deasupra, stropiti usor cu ulei si dati la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 20-30 minute pana se rumeneste .
1
La urmatoarea preparare am sa pun seminte si in compozitie , contrastul de crocant este placut . La fel de placut s-a simtit si consistenta castravetelui murat .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult