Chec aperitiv Rococo

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 12371 vizualizari

 

fiindca la mine nu prea se arunca mancarea....dimineata deschizand frigiderul...am dat d e o gramada de " resturi" care totusi nu erau de aruncat...sau nu ma lasa inima sa le arunc...le-am adunat si ...fiindca tot nu facusem inca chec aperitiv, mi-am zis sa le combin , sa vedem ce iese...am rasfoit cateva retete...si am luat pana la urma o parte din reteta epurashei si o parte din reteta lui medioto,,,si cu o parte de la mine...iacata-s si eu prezenta cu un chec aperitiv...cu de toate cele...de aia m-am gandit ca i-ar zice bine rococo....

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 5-6 ciuperci proaspete
  • o jum de ceapa rosie
  • cateva jumari se slaninuta
  • ca 3 felii de sunca proaspata
  • 2 cremwursti
  • 2 felii de parizer indian cu masline verzi
  • 100 g mozzarella
  • o jum ardei rosu
  • sare, piper, boia, patrunjel verde
  • 50 ml lapte
  • 10 lg faina
  • masline negre
  • un praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv Rococo:

am batut ouale cu sare ff bine cu mixerul pana s-au facut spuma, am adaugat laptele si praful de copt stins cu o lingurita de zeama de lamaie si faina cate o lg , fara sa ma opresc din mixat.

am pus la calit ceapa si ciupercile taiate felii cu o lingura de ulei, am mai adaugat putina apa si le-am lasat 10 min sa se patrunda putin.

am taiat cubulete sunca, slaninuta, mozzarella, ardeiul si parizerul indian.

am incorporat totul in compozitia de oua, am adaugat vreo 10-12 masline negre intregi, am mai adaugat putina sare si piper si patrunjelul taiat ....am uns o forma de chec si am tapetat cu pesmet, am turnat compozitia si am presarat deasupra boia dulce...am dat la cuptorul preincalzit la 180 pt cca 30-40 min...am scos din tava si am lasat sa se raceasca destul de mult inainte de a-l taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv Rococo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bucataras Medi 1

18.03.2011, 08:11

v-ati pus pe facut checuri sarate........eu de ce sa mai fac daca mananc de la voi?...................ii spuneam si Motanului, iti spun si tie ca tare mult imi mai plac aceste checuri...................

adasev12 1

18.03.2011, 19:16

nico......
mamaie.....

adasev12 1

18.03.2011, 19:17

medi...trebuia sa fac ceva cu resturile bune de...mancat ...asta a iesit....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv