Chec aperitiv Rococo

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 8479 vizualizari

 

fiindca la mine nu prea se arunca mancarea....dimineata deschizand frigiderul...am dat d e o gramada de " resturi" care totusi nu erau de aruncat...sau nu ma lasa inima sa le arunc...le-am adunat si ...fiindca tot nu facusem inca chec aperitiv, mi-am zis sa le combin , sa vedem ce iese...am rasfoit cateva retete...si am luat pana la urma o parte din reteta epurashei si o parte din reteta lui medioto,,,si cu o parte de la mine...iacata-s si eu prezenta cu un chec aperitiv...cu de toate cele...de aia m-am gandit ca i-ar zice bine rococo....

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 5-6 ciuperci proaspete
  • o jum de ceapa rosie
  • cateva jumari se slaninuta
  • ca 3 felii de sunca proaspata
  • 2 cremwursti
  • 2 felii de parizer indian cu masline verzi
  • 100 g mozzarella
  • o jum ardei rosu
  • sare, piper, boia, patrunjel verde
  • 50 ml lapte
  • 10 lg faina
  • masline negre
  • un praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv Rococo:

am batut ouale cu sare ff bine cu mixerul pana s-au facut spuma, am adaugat laptele si praful de copt stins cu o lingurita de zeama de lamaie si faina cate o lg , fara sa ma opresc din mixat.


am pus la calit ceapa si ciupercile taiate felii cu o lingura de ulei, am mai adaugat putina apa si le-am lasat 10 min sa se patrunda putin.


am taiat cubulete sunca, slaninuta, mozzarella, ardeiul si parizerul indian.


am incorporat totul in compozitia de oua, am adaugat vreo 10-12 masline negre intregi, am mai adaugat putina sare si piper si patrunjelul taiat ....am uns o forma de chec si am tapetat cu pesmet, am turnat compozitia si am presarat deasupra boia dulce...am dat la cuptorul preincalzit la 180 pt cca 30-40 min...am scos din tava si am lasat sa se raceasca destul de mult inainte de a-l taia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv Rococo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bucataras Medi 1

18.03.2011, 08:11

v-ati pus pe facut checuri sarate........eu de ce sa mai fac daca mananc de la voi?...................ii spuneam si Motanului, iti spun si tie ca tare mult imi mai plac aceste checuri...................

adasev12 1

18.03.2011, 19:16

nico......
mamaie.....

adasev12 1

18.03.2011, 19:17

medi...trebuia sa fac ceva cu resturile bune de...mancat ...asta a iesit....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Traistute cu piept de pui