Chec cu banane

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 12 Apr 2010 | 2699 vizualizari

 

by miha

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 120 g zahar
  • 50 g unt topit
  • 2 banane  
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 g faina
  • 3 linguri ciocolata rasa
  • esenta de vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu banane:

Ouale se mixeaza cu un praf de sare, pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana compozitia devine densa ca o crema, apoi adaugam untul topit.

Bananele se paseaza si se incorporeaza in crema de oua, impreuna cu esenta de vanilie.La sfarsit incorporam usor faina amestecata cu praful de copt.

Compozitia o turnam intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste. deasupra punem ciocolata rasa.se face si proba cu scobitoarea.

Se lasa la racit in tava, se rastoarna pe platou si se pudreaza cu zahar din abundenta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

13.04.2010, 12:05

merge perfect langa.... o halba de lapte

Dana Cristea - pusikmea 1

13.04.2010, 15:03

adry88 1

07.07.2011, 16:34

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu suc de portocale